Despre Imobiliar Foto

Imobiliar Foto este noul serviciu de fotografie imobiliara lansat in martie 2013 pentru agentiile imobiliare si proprietarii de imobile rezidentiale de pe raza Municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov si Arges.
Asiguram servicii de fotografie profesionala pentru apartamente, case si vile oferite spre inchiriere sau vanzare, la cel mai bun raport calitate/ pret.
Colaboram deja cu mai multe agentii imobiliare si persoane fizice si dorim sa ne crestem portofoliul de clienti interesati de o prezentare de calitate a imobilelor din portofoliu.

Imobiliar Foto este proiectul unei echipe mature, cu expertiza in domeniile fotografic si imobiliar, care include fotografi calificati (conform Standardului ocupational N.C./COR 313106), cu experienta de 4 - 5 ani in medie. Echipa Imobiliar Foto este coordonata de catre Doina Badea, un manager de proiect cu peste 5 ani experienta in domeniul imobiliar comercial si aproape 3 ani experienta in fotografia comerciala.

Am decis sa incepem acest proiect, pentru ca ne dorim sa vedem mai multa calitate in prezentarea portofoliilor imobiliare, in special a imobilelor rezidentiale.

Contactati-ne si veti gasi in noi un adevarat suport pentru afacerea d-voastra imobiliara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu