Servicii si tarife

Asiguram servicii fotografice de interior si exterior pentru imobile rezidentiale, in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

Pachetele noastre de servicii sunt diferentiate in functie de tipul de imobil (apartament sau casa/vila) si dimensiunile/ numarul de camere, dupa cum urmeaza:

Fotografii de exterior (doar pentru case/vile): 

o       1 (o) fotografie fadata principala;
o       2 (doua) fotografii curte;
o       1 (o) fotografie poarta acces si gard/ imprejmuire.

Fotografii de interior:

o       1 (o) fotografie panoramica pentru o camera la alegerea Clientului (doar pentru camere mobilate);
o              Cate 2 (doua) fotografii pentru fiecare camera;
o       Cate 1 (o) fotografie cu fiecare dependinta (bucatarie, grup sanitar, hol, pivnita, etc);
o       Optional, la alegerea Beneficiarului, 4 (patru) fotografii de detaliu cu elemente de tamplarie sau piese de mobilier speciale sau reprezentative.

Preturile sunt proportionale cu numarul de camere:
(Preturi valabile incepand cu 1 septembrie 2013):IMPORTANT:  

Preturile includ: fotograf, echipament, timp de fotografiere si editare, precum si deplasarea pe raza Municipiului Bucuresti.
Pentru deplasari in afara Mun. Bucuresti, Furnizorul va percepe un cost de transport de 1.5 RON/ km, dus-intors. Pentru distante mai mari de 50 km, Furnizorul are dreptul la decontarea cheltuielilor cu cazarea, in regim non-profit.
Preturile expuse sunt exprimate in RON.
Drepturile patrimoniale asupra imaginilor se transfera catre Beneficiar doar la data incasarii integrale a remuneratiei de catre Furnizor.
Remuneratia este valabila pentru folosirea de către Beneficiar a imaginilor comandate în reviste, cataloage, pliante, rapoarte anuale, PR, prezentări de firmă, situri de Internet. Furnizarea de imagini pentru campanii publicitare poate face obiectul unui contract separat.

Pentru alte servicii fotografice sau alte tipuri de imobile percepem un tarif de 160 ron pentru fiecare ora de lucru (incluzand timpul de editare), la care se adauga costul transportului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu