luni, 25 martie 2013

3 reguli simple pentru a obtine un set de fotografii curate si atragatoare

Acest mic articol se adreseaza agentilor si brokerilor imobiliari care utilizeaza fotografii proprii pentru prezentarea imobilelor clientilor.


Cu totii stim ca o prezentare impecabila a unui imobil, in vederea vanzarii sau inchirierii, trebuie sa contina si un set de fotografii atragatoare si de calitate.

Iata 3 reguli simple si la indemana oricui, pentru a obtine un set de fotografii curate si atragatoare:


1. Curatenia straluceste si in poze! In masura posibilitatilor, convingeti-va clientii sa organizeze o curatenie generala a imobilului inainte de sesiunea foto si organizarea vizionarilor.

2. Fara obiecte de uz personal la vedere! Solicitati-le clientilor d-voastra sa nu lase la vedere micile obiecte de uz personal (incaltaminte, imbracaminte, articole cosmetice, igienico-sanitare, de menaj, etc) ci sa le stranga anterior vizitei d-voastra si sa le depoziteze in sertare, dulapuri, cutii, etc

3. Toate corpurile de iluminat aprinse! Rugati-va clientii sa verifice din timp functionarea corpurilor de iluminat si sa se asigure ca toate sunt functionale. O camera bine luminata este mult mai atragatoare!

Nu uitati sa mentionati aceste reguli clientilor d-voastra inainte de a programa vizionarea imobilului in vederea fotografierii!

Speram ca ati gasit acest articol util si va ramanem la dispozitie pentru comenzi de servicii fotografice pentru imobile, la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu