marți, 26 martie 2013

5 motive pentru care aveti nevoie de servicii profesionale de fotografie pentru imobile


1. Pentru ca o fotografie face cat o mie de cuvinte
Doar o fotografie poate re-crea spatiul, lumina, culoarea, caldura, in general sentimentul care il determina pe client sa cumpere sau sa inchirieze o casa. Noi facem ACEA fotografie pentru d-voastra! Si nu doar o fotografie, ci un set intreg de fotografii frumoase, luminoase, cu pereti albi si curati, fara umbre deranjante, clare si la rezolutie mare, care pot transforma imobilul in camin din perspectiva privitorului.  


2. Pentru ca enomositi bani si timp
Cate anunturi nu a trebuit sa platiti ca sa va promovati portofoliul imobiliar? Ati luat in calcul si timpul in trafic, benzina consumata cu deplasarile la/de la imobil? Noi facem drumul pentru d-voastra! Mai mult, pentru ca primiti un intreg set de fotografii, mai multe decat publicati in mod obisnuit, aveti posibilitatea sa trimiteti mai multe fotografii potentialilor clienti interesati, anterior vizionarii. Reduceti astfel riscul ca, dupa vizionare, clientul sa plece dezamagit de aspectul imobilului, datorita informatiilor incomplete primite anterior vizitei.

3. Pentru ca va cresteti calitatea serviciilor
Efortul de a va diferentia de cele cateva mii de agentii imobiliare din Bucuresti si judetul Ilfov este continuu si niciodata prea mare. Noi va oferim pur si simplu o alta metoda de a va diferentia, printr-o calitate crescuta a serviciilor si a prezentarii. Ganditi-va numai la comparatia dintre un agent imobiliar care face poze cu telefonul si un fotograf profesionist, cu echipament, lumini, trepied si asistent! Serviciile mai bune si mai de calitate va vor permite sa va securizati mai multe contracte exclusive si mai multe recomandari!

4. Pentru ca veti avea clienti mai multumiti
Fie ca este vorba de proprietarii imobilelor sau de cumparatorii sau chiriasii acestora, fiti convinsi ca ii veti impresiona prin calitatea fotografiilor si inerent, vizibilitatea si atractivitatea imobilului in cauza. Cu siguranta, alegerea d-voastra se va reflecta si in rapiditatea cu care se va finaliza o tranzactie!
Nu uitati, clienti multumiti inseamna comisioane platite integral si la timp si un numar mai mare de clienti pe viitor, din recomandari!

5. ... si nu in ultimul rand, pentru ca asa spune Zoso :) 
Bloggerul Zoso ne povesteste concluziile sale dupa o experiente directa :) Iata un material care merita citit si din care se pot trage niste invataminte, credem noi: http://www.zoso.ro/workshop-fotografie-pentru-agentiile-imobiliare/ 

Dorim sa mentionam, pentru aceia dintre d-voastra care nu ne cunosc, ca prestam serviciile fotografice in regim de stricta confidentialitate, garantand lipsa oricarui conflict de interese, cu profesionalism, punctualitate si utilizand o gama larga de echipamente fotografice proprii, precum si un bagaj vast de cunostiinte fotografice si in domeniul imobiliar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu