marți, 2 aprilie 2013

Fotografiile frumoase chiar vand case

Vrem sa impartasim aici, cu voi, un mic filmulet elocvent produs in Florida, dar general valabil, pe tema fotografiei profesionale in domeniul imobiliar!

Uitati-va la fotografiile voastre si ganditi-va cum arata acele case, apartamente, case si obiecte de mobilier intr-o fotografie profesionala... enjoy!


Mai jos, o mica traducere (libera) in limba romana a textului din filmulet:

85% dintre cumparatorii de case isi incep cautarea pe Internet.
O fotografie dinamica este vitala pentru a crea o impresie memorabila asupra cumparatorilor aflati in cautarea unei case.
Un agent imobiliar obisnuit pur si simplu nu detine cunostiintele, expertiza si echipamentul necesare pentru a fotografia o casa cum se cuvine.
Cand angajezi "..." sa iti vanda casa beneficiezi de prezentare impecabila si rezultate care iti depasesc asteptarile!
Fotografiile frumoase sunt acelea care arata cumparatorilor adevarata frumusete pe care proprietatea d-voastra o are de oferit! Concret, aceasta se traduce in mai multe vizionari si oferte mai mari!
Inainte sa va scoateti casa la vanzare, puneti-va aceasta intrebare: Cati cumparatori vor trece pe langa ea ca urmare a marketing-ului de calitate inferioara?
De ce sa va multumiti cu ceva ordinar cand puteti beneficia de cel mai bun marketing imobiliar posibil?

Speram ca ati gasit interesant materialul si va stam la dispozitie daca doriti sa aduceti o schimbare pozitiva in felul in care promovati si tranzactionati imobile rezidentiale in Bucuresti!2 comentarii:

  1. placut si foarte impresionant;intr-adevar calitate superioara a imobilului prin acesti fotografi imobiliari...merita efortul prin ei dar numai in cazul cind ai exclusivitati imobiliare...Bravo lor,felicitari_costy bv

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru feedback, Costi!
    Ai mare dreptate, majoritatea agentiilor apeleaza la fotografii profesionale doar pentru imobilele aflate in exclusivitate. Practic, un plus valoare pentru clientul care alege sa isi incredinteze proprietatea unei singure agentii.

    RăspundețiȘtergere